T: +30 2310 546 683, +30 2310 593 270,  T/F: +30 2310 593 271

2ο Shoot_it Workshop στο ΚΣΤΘ!

Δημοσιεύτηκε: 07-11-2012

 


Το φεστιβάλ φωτογραφίας και βίντεο που βασίζεται στην αμεσότητα του κινητού τηλεφώνου ετοιμάζεται να μπει στη δεύτερη φάση του διαγωνιστικού του τμήματος ενώ παράλληλα συνεχίζει τη δημιουργική του πορεία με νέες ιδέες και συνεργασίες προσκαλώντας το κοινό να εξερευνήσει τον κόσμο του με οδηγό τη φαντασία.

Σε αυτό το πλαίσιο και μετά την επιτυχία της Αθήνας το 2ο Shoot_It Workshop είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Αποθήκη Β1, λιμάνι), και ώρες 18:00 με 20:00.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την τέχνη του mobile shooting από έμπειρους εκπαιδευτές όπως ο graphic designer και image editor Θοδωρής Βερονίκης και ο φωτογράφος Χρήστος Σαρρής, που με απλό και κατανοητό τρόπο θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες και τα videos τους. (Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

 

Ακολουθεί το πρόγραμμα του workshop:

1. Mobile Shooting - Βελτιώστε την τεχνική φωτογράφησης με το κινητό σας και η εικαστική προσέγγιση στην εικόνα μέσο ενός κινητού τηλεφώνου.

"Δεν έχει σημασία τι φωτογραφική μηχανή έχεις, το θέμα είναι τι κάνεις με αυτή."

"Δες αυτό που φωτογραφίζεις. Μη φωτογραφίζεις ό,τι βλέπεις..."

2. Χρησιμοποιώντας κλασσικές τεχνικές φωτογράφησης.

Η απόδραση της εικόνας από την καταγραφική τέχνη

3. Φωτογράφιση

Ένα διαδραστικό δρώμενο όπου  οι συμμετέχοντες καλούνται να φωτογραφίσουν το αγαπημένο τους παιχνίδι που θα πρέπει να φέρουν μαζί τους.

4. Storyboarding

Τεχνικές storyboarding και μυθοπλασίας για βελτίωση λήψης video. Προβολές χαρακτηριστικών παραδειγμάτων.

Πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής, τις συνεργασίες του Shoot_It καθώς και νέα και ανακοινώσεις μπορείτε να βλέπετε καθημερινά στην ιστοσελίδα του shootit.gr καθώς και στην σελίδα της εταιρίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο facebook


Στοιχεία Επικοινωνίας

T: 210 6430683

F: 210 6430686

E: info@shootit.gr

www.shootit.gr

www.facebook.com/Germanos

 

 

 

ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ